Skip to main content

Transacció:

Una vegada confirmada la seva reserva, els enviarem un contracte de lloguer per correu electrònic.

El contracte de lloguer inclou:

Les seves dades personals (nom, cognoms, adreca, nr. de telèfon mòbil, nr. de persones, mascotes etc), les dades de l’immoble llogat (nom, aderca, preus de la nostra pàgina web o segons acord), serveis adicionals o acords especials, paga i senyal (aprox. 30-35% del total) amb les dades bancaries corresponents per efectuar la transferència, el total de la seva factura pendent que podrà abonar 4 setmanes abans de la seva arribada per transferència bancaria o en efectiu (Euros) el dia de la seva arribada (no acceptem xecs, targetes de crèdit etc).

Després de revisar el seu contracte de lloguer, els demanem que ens enviin la seva conformitat del mateix via correu electrònic.

Amb la conformitat del seu contracte de lloguer o amb la transferència de la paga i senyal del seu immoble llogat, el client accepta tots els nostres terminis i condicions, a consultar a la nostra pàgina web.

Després de rebre la conformitat del seu contracte de lloguer, reservem aquest immoble per vostè fins l’arribada de la paga i senyal (max. 10 dies).

Amb l’entrada de la paga i senyal al nostre compte bancari, la seva reserva es formalitza i passa aser una reserva confirmada. Al rebre aquesta paga i senyal, els enviarem un rebut i la confirmació de la reserva per correu electrònic.

Amb aquests documentes, vostè podrà contractar una assegurança de viatge, molt recomanable en cas de cancel.lació del seu viatge.

En el cas de rebre l’import restant de la seva factura pendent 4 setmanes abans de la seva arribada, també els enviarem un rebut per correu electrònic.

Serveis adicionals: reserva de roba de llit, jocs de tovalloles, paquet infantil, llit suplementari etc. Només es pot reservar fins a dos setmanes abans de la seva arribada i segons disponibilitat.

Per motius d’organització els demanem que ens comuniquin (només per e-mail) 2 setmanes abans de la seva arribada a quina hora tenen previst arribar a Empuriabrva, així podrem evitar-li llargues esperes en el seu Check In. Recordi, el Check In només es pot efectuar de 15 H -19 H.

Al rebre tota aquesta informació sol.licitada els enviarem un e-mail amb tots els detalls de la seva arribada, el nom de la persona que els rebrà, els seu nr. de telèfon etc.

Arribada i Check In:

Per norma general rebem tots els nostres clients personalment (de 15 H – 19H). Si és la primera vegada que visita Empuriabrava els esperem a l’entrada de la urbanització i els acompanyem al seu immoble. També ens podem trobar directament a la casa/pis que vostè ha llogat, si així ho desitja.

Els demanem que es comuniqui per telèfon amb el nostre col.laborador en el moment de la seva arribada, per així concretar hora i lloc de trobada. El dia de la seva arribada pot contactar amb nosaltres a partir de les 13:00 H.

El nostre col.laborador els comunicarà tot el relacionat amb l’immoble que vostè ha llogat, els donarà les claus i vostè podrà abonar tant l’import de la seva factura pendent com la fiança. No acceptem xecs, targetes de crèdit, moneda estrangera etc.

Si els seu Check In s’efectua després de les 20:00 H o en diumenge, haurà d’abonar un suplement de 20 €..

Durant la seva estancia
Estem a la seva disposició de dilluns a dissabte en horari habitual d’oficina.

 

Sortida:

En el moment de la seva arribada el nostre col.laborador concretarà amb vostè l’hora del seu Check Out i la devolució de les claus (entre les 07:00 – 09:30). Després de la ruta de control per l’immoble i comprovar l’absència de desperfectes, els tornarem la seva fiança en efectiu.

Si té previst marxar de nit o molt aviat al matí (per evitar retencions de tràfic, sortida de l’avió, tren...) els tornarem la seva fiança per transferència bancària una vegada comprovat que tot està en ordre. Si us plau, si té prevista aquesta opció, comuniqui-ho al nostre col.laborador amb suficient antel.lació i faciliti’ns les seves dades bancaries per poder tornar-li la fiança. Els gastos adicionals deguts a aquetsa transferencia, corren a càrrec de l’inquilí.

Informació: en tots els nostres immobles trobarà mapes del municipi i tríptics informatius varis.

També els facilitem informació i recomanacions a tenir en compte per el millor desenvolupament de les seves vacances.

 

Neteja final:

L’import de la neteja final no inclou la neteja de la vaixella o utensilis de cuina ni la recollida d’escombraries. La neteja de la barbacoa també és responsabilitat de l’inquilí. Si aquesta no s´ha realitzat, descomptarem l’import de la fiança.