Skip to main content

Seaside Immo & Rent

És l’ampliació d’una empresa d’èxit en lloguer turístic, amb molts anys d’experiència a Empuriabrava, per donar el millor servei juntament amb les millors prestacions del sector.

Així doncs, tenen al seu servei a una professional que no trobaran enlloc més.
Els nostres anys d’experiència són la seva avantatge. Només hem seleccionat immobles que corresponen al nostre criteri perquè estiguin a l’altura de les seves expectatives, tant per la compravenda com per al lloguer de vacances.
Tenim tot un ventall de possibilitats. Cada client té un immoble a la seva mida, des d’un petit estudi fins a una casa amb acabats de luxe.
Un apartament per passar les vacances, cases amb piscina o sense, al canal, a prop de la platja, viles de luxe o allotjament per a grups.

Fidels al nostre lema: “El client és el rei “ donem molta importància a una transacció honesta, 100% efectiva i professional. Un servei ràpid de compravenda de la seva propietat treballant juntament amb assessories i notaris reconeguts.
En el sector del lloguer turístic, a part de treure el màxim rendiment a cada propietat, la nostra prioritat és la correcte neteja dels immobles, efectuada per personal qualificat.
El nostre “Full Service” in situ garanteix als nostres hostes unes vacances perfectes.
Sigui per comprar o vendre, per invertir, per passar les vacances o per canviar de domicili... tenim el que busca.
El nostre assessorament individual a tots els nostres clients també els convencerà a vostès.

Esperem de bon grat la seva visita

L’equip de

SEASIDE Immo & Rent