Empuriabrava

Termes i condicions

TERMINIS I CONDICIONS DE SEASIDE WAMO IMMO & RENT S.L

 

1. REGISTRE I RESERVA

Al registrar-se a la residencia els pagaments són els següents :

- Un dipòsit de:

• + / - 30% del preu total de lloguer i els serveis contractats amb antel.lació .

El client es fa responsable de la seva assguranca de viatge, li recomanem que en contrati un.

Ès obligatori efectuar el pagamnet total del lloguer i els serveis contractats al menys 4 setmanes abans de la seva arribada o pot pagar el dia de la seva arribada en efectiu (no s'accepten xecs, targetes de crèdit o altres mitjans similars de pagament )

A la recepció del seu pagament reberà una confirmació (en general a través de correu electrònic)

2. PREUS

Allotjament

Els nostres preus inclouen tots los impostos, excepte la taxa turística, que haurà d'abonar el dia de la seva arribada , com tampoc els gastos adicionals per la seva mascota o asseguranca de viatge .

Senyalem que la reserva d'un determinat número de persones indica que no pot ser ocupat por més d'elles. Els nostres balcons, terrasses i jardins no están tots equipats amb taules y cadires

serveis opcionals

Els nostres preus de allotjament i els serveis opcionals es mostren en la nostra web o en el catàleg.

3. MODIFICACIÓ / CANCELACIÓ DE L'ESTANCIA PER EL CLIENT

canvi

1 - Allotjament

Si vol canviar el seu periode d'estancia farem el possible mentre el allotjament estigui disponible. Si l'import de la nova reserva(serveis opcionals no inclosos) és inferior a la ja feta, ens reservem el dret de cobrar un suplement de 40 €.

2 - Serveis opcionals

Si vol contractar serveis adicionals que no ha contractat amb antel.lació, i aquestes tenen un import inferior al contractat ens reservem el dret de cobrar un suplement de 20 € .

cancel.lació

Les cancel.lacions s'han de fer per escrit, la data de recepció de la seva cancel.lació es considera la data de cancel.lació.

1 - Allotjament

A - estancies en els nostres lloguers de vacances

Bàsicament, el dipòsit abonat serà retingut en cas de cancel.lació, així que li recomanem una vegada mès contractar una asseguranca de viatge.

INCLOUS:

• En cas de cancel.lació fins i inclòs el 90 día abans de la data d'arribada, es carregarà el 25% del total del lloguer.

• En cas de cancel.lació fins el 89. y el 60. dia inclòs de la data d'arribada , es carregarà el 50% del total del lloguer.

• En cas de cancel.lació fins el 59. y el 30. día inclòs de la data d'arribada, es carregarà el 75% del total del lloguer

• per cancel.lacions de menys de 29 díes abans de la data d'arribada es cobrarà l'import total del lloguer .

No presentar-se en el lloc de trobada.

Al no presentar-se en el lloc, es carregarà l'import total del lloguer.

2- Serveis opcionals

No es torna l 'import dels serveis opcionals contractats amb anterioritat, si aquest no es duuen a terme ,excepte els ocasionats per causes de forca major per exemple accidents o malaltia, i ha de notificar-se per escrit

4. ARRIBADA Y SORTIDA

Si, tot i la carta d'avis, l'import total de la factura restant no pot ser pagat directament a l'arribadada en efectiu,no podem entregar-li la clau de la estancia.

Les claus són entregades segons el contracte d'arrendament. Segons la temporada pot variar.

Les claus han de ser entregades abans de les 10.00 el dia de la sortida.

Si no pot arribar puntual a la seva entrega de claus le roguem que ens avisi amb antel.lació per poder concretar una nova cita per l'entrega.

5. DIPÒSIT DE SEGURETAT

El dia de la seva arribada s'han d'entregar una fianca de 300 € - 400 € (com s'indica en el contracte d'arrendament). Aquesta fianca es tornarà a la sortida, després de l'inspecció i aprovació del nostre personal. Qualsevol dany causat pot ser compensat amb aquest dipòsit.

6. ANIMALS

Es obligatori presentar el certificat de vacunació contra la ràbia. Les mascotes suposen un gasto adicional ja especificat a la nostra web. No es permeten entrar gossos en zones comunes o piscines.

7. NORMES DE LA CASA

Per facilitar el seu dia a dia, a la seva vivenda trobarà una fulla de recomenacions . Li recomanem per la seva seguretat, seguir aquestes normes. (abans de sortir aseguri's de que totes les portes i finestres estiguin tancandes)

Li advertim que no ens fem reponsables

8. A L'EXTRANGER

Per viatges a l'extranger haurà de verificar la validesa del seu dni o pasaport i la seva asseguranca . Informi's sobre les lleis vigents del pais que visitarà.

9. CANCEL.LACIÓ DE L'ESTANCIA

Si decideix cancel.lar les seves vacances no es retornarà l' import pagat..

10. Canvis a l'oferta

Segons les circumstàncies (per causes de forca major) ens podems veure obligats a tancar el domicili o part del mateix com la piscina o la zona comuna.

11.ATENCiÒ AL CLIENT

El nostre equip està disponible per solucionar qualsevol problema relacionat amb la seva estancia.Pot trucar-nos para qualsevol dubte, suggeriment o queixa.

12.

Al llogar una vivenda amb nosaltres, automàticament, accepta els nostres terminis i condicions. En la nostra pàgina web publiquem descripcions i fotos de las vivendas. Aquestes fotos sòn només orientatives i poden variar la decoració o la distribució de la mateixa .Per obtenir més informació dirigeixi's al nostre departament de lloguer. Intentarem cumplir les seves expectatives sobre la orientació o situació de la vivenda, però no podem asegurar-ho al 100 %. Les ofertes esportives o d'oci se'ns comuniquen a través de l'oficina de turisme, no ens fem responsables de l'anul.lació, canvio o alteracions de aquestes activitats. Quan reservi asseguri's de que l'informació que surt la web no ha patit cap alteració.

No ens fem responsables de les obres o sorolls causats per particulars.

13. RESPONSABILITAT

S' adverteix que no s'apliquen les lleis de responsabilitat dels hotels. En consequencies, no ens fem responsables en cas de furt, pèrdua o danys a la propietat personal dels hostes.Tampoc de l'allotjament de vacances, aparcament, zones comunes o altres com bicicletes, trasters etc.

Els nostres terminis i condicions generals cumpleixen amb les disposicions dels Reglaments de l'Autoritat de Turisme d'Espanya.

Copyright © Inmo Castelló - Costa Brava. Todos los derechos reservados. Design by EPS computer